Razsvetljava

VSI GOVORIJO O SVETILKAH,
MI O SVETLOBI

Razlika je zelo preprosta a vendar velika. Kadar izbiramo svetilke za osvetlitev bivanjskih prostorov dajemo največji poudarek na stil in estetiko . Toda, kaj nam pomaga najboljši dizajn, če svetloba ni primerna za branje, kuhanje ali počitek.

Osvetlitev prostora vpliva na vaše počutje, delo in vid. Torej, kaj moramo vedeti o svetilki preden jo izberemo? Razumeti moramo njeno funkcijo v prostoru in njene značilnosti – temu pravimo načrtovanje svetlobe. Vaše želje in zahteve se bodo uresničile kadar bodo prostori ustrezno osvetljeni.

Ustrezno izbrane svetilke in locirane na pravih mestih in bodo pravilno osvetile prostore, smiselno varčevale z energijo in obenem izgledale dobro.

Osnova za to so naše izkušnje. Že več kot 10 let vemo katere svetilke so dobre in katere samo lepe. Iz tega razloga ne prodajamo samo ”luči” ampak vam nudimo strokovno pomoč in svetovanje pri vašem projektu.

Profesionalna razsvetljava

Ko se ljudje počutijo boljše, delajo boljše

Razsvetljava ima velik vpliv na počutje človeka. Dobro načrtovana razsvetljava da prostoru ugodnejše pogoje za delo in dobro počutje. Dokazano se zmanjša tudi utrudljivost zaposlenih.

Z našo pomočjo lahko ustvarite vaše poslovne prostore bolj privlačne, udobnejše in ekonomične.

LED tehnologija prinaša energetsko varčno razsvetljavo, vendar pri tem ne smemo pozabiti na kvaliteto svetlobe, ki je odvisna različnih faktorjev ki vplivajo na človeka in okolico. Idealno osvetljen prostor je brez bleščanja, barve pa so razpoznavne kot pri dnevni svetlobi.

Rasvetljava

Storitve

Pomoč in nasveti ob izbiri svetlobe

Ni slabše kot stilsko dovršen in okusno opremljen prostor le osvetlitev je napačna. Preden se podate v izbor svetil za vaše prostore vam ponujamo nasvete in pomoč pri izbiri svetlobe. Ponujamo širok asortiman storitev:

  • Svetovanje
  • Projektiranje
  • Svetlobno-tehnični izračuni
  • Tehnična pomoč
  • Monaža
Storitve

Katalogi

Svetila so izdelana v nešteto slogih, primernih za vse vrste arhitektur in življenjskih stilov. Preverite kataloge naših dobaviteljev in pred obiskom našega prodajalca izberite vaše najljubše svetlike.

 

Katalogi svetil

 

Za neoviran dostop do vseh katalogov svetil zahtevamo, da se uporabniki spletne strani identificirajo z vpisom veljavnega elektronskega naslova. Prosimo vpišite vaš veljaven elektronski naslov in avtomatično boste preusmerjeni na stran z vsemi katalogi.