eml-stadler-slider-content-slide-image1

STROKOVNO SVETOVANJE, AŽURNOST IN FLEKSIBILNOST

SO NAŠI TEMELJNI GRADNIKI SODELOVANA S STRANKAMI

eml-stadler-slider-2

ZANESLJIV DOBAVITELJ KAKOVOSTNIH IZDELKOV

PRODAJA INŠTALACIJSKEGA MATERIALA, INDUSTRIJSKE OPREME IN RAZSVETLJAVO.

Previous slide
Next slide

Dobrodošli pri EML Stadler

PRODAJA – SVETOVANJE – TEHNIČNA PODPORA

Z našim strokovnim znanjem na področju energetike, industrijske avtomatizacije in strojegradnje smo se uveljavili kot zanesljiv dobavitelj.

Svetujemo in prodajamo celoten asortima izdelkov za vgradnjo elektro instalacij v zasebne, poslovne in industrijske objekte.

Kadar izbiramo svetilke za osvetlitev bivanjskih prostorov dajemo največji poudarek na stil in estetiko. Toda ali je to pravilna odločitev?

NAŠE DEJAVNOSTI

eml-stadler-dejavnosti-strokovna-pomoc

STROKOVNA POMOČ

Strankam nudimo strokovno pomoč pri izbiri in postavitvi vseh vrst svetil. Preverite ponudbo naših storitev.

eml-stadler-dejavnosti-svetovanje

SVETOVANJE

Strankam nudimo svetovanje ter dobavo in montažo klima naprav Mitsubishi. Z veseljem vam odgovorimo na vaše povpraševanje.

eml-stadler-dejavnosti-izdelava-led-trakov

IZDELAVA LED TRAKOV

Strankam nudimo izdelavo LED trakov po vaših individualnih specifikacijah. Preverite ponudbo LED trakov in pribora v spletni trgovini ali nam pošljite povpraševanje.

INTERVENCIJSKO NAROČILO

Ste obtičali v kritični situaciji ali zaradi okvare nujno potrebujete nadomestni del?

EML Stadler ponuja ažurno pomoč v kritičnih trenutkih. Stopite v stik z nami, naša izkušena ekipa vam bo v najkrajšem možnem času (tudi v isti dan) okvarjen izdelek nadomestila z novim.

O NAS

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z vele- in maloprodajo inštalacijskega materiala, industrijske opreme in razsvetljavo.

 

Podjetje EML Stadler se je skozi svojo zgodovino uveljavilo kot zanesljiv dobavitelj kakovostnih proizvodov in opreme.

Naša prednosti so strokovnost, ažurnost in tehnična podpora. Osnovno načelo našega podjetja je aktivno sodelovanje na dolgi rok, tako s podjetji kot tudi s fizičnimi strankami.
eml-stadler-o-nas-20let-logo
Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas na +386 (0)5710 14 00 ali na info@eml-stadler.si

SPLETNA TRGOVINA

REFERENCE

S pravilno načrtovano osvetlitvijo je mogoče zagotoviti varnosti pri igri, izboljšati vidljivost žogice ter omogočiti igralcem dobro igro v ...
Spomenik arhitekta Janeza Lenassija je bil postavljen leta 1966. Predstavlja belo kocko, ki kot da je izrezana iz kraškega podzemlja. Ta ...
Prenovljena župnijska cerkev svete Helene na Premu, zgrajena v psevdoromanskem slogu z izrazitimi baročnimi značilnostmi, predstavlja pomemben ...