izracuni-banner

PROJEKTIRANJE RAZSVETLJAVE

Dobro načrtovana razsvetljava je ključnega pomena za ustvarjanje prijetnega delovnega okolja in splošnega dobrega počutja. Ne glede na to, ali izbirate posebno svetilke za določen prostor, opremljate stanovanje, preurejate poslovni prostor ali potrebujete rešitev za industrijski obrat, je pomembno nameniti dovolj pozornosti za izbiro optimalne rešitve.

 

Preden se podate v izbor svetil za vaše potrebe vam ponujamo strokovno pomoč. Nudimo celovito rešitev od ideje do izvedbe. Pri nas se vaša pot do optimalne razsvetljave začne s strokovnim svetovanjem, ki temelji na specifikah vašega projekta. Z vami se bomo v treh korakih lotili razvoja individualnega koncepta razsvetljave, ki bo popolnoma prilagojen vašim potrebam in željam. Naši sodelavci vam bodo poiskali pravo rešitev za vaše potrebe. Naš cilj je, da dosežemo popolno zadovoljstvo stranke, zato se posvetimo vsaki podrobnosti in zagotovimo, da je vaša izkušnja enostavna in prijetna. Ne odlašajte več, izberite pravo razsvetljavo in uživajte v popolnoma dovršenem prostoru!


Invidualni pristop pri iskanju optimalne rešitve

Slika storitve_ES2


Naredite prvi korak zdaj!

Individualni pristop - Koraki za uspešno načrtovanje in izvedbo vašega projekta:

 • Pripravite projekt: Pošljite nam podatke o vašem projektu in se dogovorite za osebni sestanek z našimi svetovalci za razsvetljavo. Osnova za načrtovanje razsvetljave je dober tloris objekta s čim podrobnejšimi detajli. Brez jasne ideje o postavitvi opreme v prostoru je nemogoče pripraviti kvaliteten načrt razsvetljave.
 •  
 • Brezplačno začetno svetovanje: Pogovorimo se o vaših željah in idejah ter razčistimo odprta vprašanja – preko telefona, e-pošte, video klica ali osebno v naši poslovalnici. Na začetku našega svetovanja najprej prisluhnemo vašim potrebam, željam in pričakovanjem.
 •  
 • Idejna zasnova: Preučili bomo vaše prostore ter upoštevali vaše želje in pričakovanja. Pripravili bomo idejno zasnovo, ki bo zagotovila najboljše možne izhodiščne pogoje za vaš projekt. Predstavili vam bomo svetlobno tehnične parametre, kot so barva svetlobe, barvna reprodukcija, frekventnost delovanja, življenjska doba, zatemnitev. Te parametre je potrebno upoštevati pri načrtovanju razsvetljave, saj le na ta način lahko poiščemo optimalno rešitev za vas.
 •  
 • Projektiranje: Poznamo vse standarde razsvetljave, vendar ne standardiziranih rešitev. Naši svetovalci za razsvetljavo bodo pripravili individualno rešitev za vaš projekt. Z uporabo najnovejših tehnologij in inovativnih pristopov bomo izdelali svetlobno tehnične izračune ter ostalo projektno dokumentacijo, katera bo zagotovila optimalno funkcionalnost in dovršenost. Naš cilj je zagotoviti vrhunsko kakovost in celovito storitev, ki bo presegla vaša pričakovanja. Skupaj bomo ustvarili prostor, ki bo odražal vašo vizijo.
 •  
 • Izvedba: Ključ do uspešne izvedbe projekta je dobra tehnična podpora in ažurnost. Priporočljivo je, da se načrt razsvetljave izdela pred načrtovanjem elektro instalacij. Če je načrt že pripravljen, ga skupaj z izvajalcem ali investitorjem pregledamo in po potrebi dopolnimo. V sodelovanju z našimi partnerji vam lahko ponudimo izvedbo elektroinštalacij na ključ.
 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija