Peleti-biomasa_4

Razsvetljava v novo zgrajeni skladiščni hali Peleti- biomasa.si

Pri projektu izgradnje nove hale smo sodelovali z izvajalcem elektroinštalacij in investitorjem, skozi celoten proces izvedbe elektroinštalacij, pri čemer smo upoštevali njegove želje in zahteve glede kakovosti in ekonomičnosti. V procesu izdelave svetlobnotehničnih izračunov smo preučili različne možnosti razporeditve LED svetilk, pri čemer smo natančno upoštevali namembnost objekta in razporeditev skladiščne opreme, ter izbrali rešitev, ki  zagotavljala optimalno osvetlitev ob upoštevanju energetske učinkovitosti.

Načrtovanje osvetlitve in priprava svetlobnotehničnih izračunov pri novogradnjah zahtevata celovit pristop, ki združuje tehnično znanje, praktične izkušnje ter upoštevanje specifičnih zahtev investitorja. Z našim pristopom smo zagotovili optimalno rešitev, ki je poudarjala energetsko učinkovitost in kakovost svetlobe, kar je ključno za uspešno delovanje in uporabo objekta.

INVESTITOR:

Tomaž Bubnič s.p.

LOKACIJA:

Ul. Nikola Tesla 1a, 6250 Ilirska Bistrica

STORITVE:

Izvedba projekta od idejne zasonove do končne izvedbe:

  • Načrtovanje in priprava projektne dokumentacije za izvedbo projekta

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas na +386 (0)5710 14 00 ali na info@eml-stadler.si