eml-stadler-razsvetljava-za-dom

Razsvetljava za dom

Pravilna osvetlitev bivanjskih prostorov je bistvena za udobno bivanje, neglede na to, ali si urejate dom v hiši ali stanovanju. Dobro premišljen koncept razsvetljave je pomemben, vendar osvetlitev vašega doma ne sme biti le funkcionalna, ampak mora biti tudi estetska. Ustrezno načrtovana razsvetljava nam omogoča kvalitetno bivanje tudi v času, ko primanjkuje naravne svetlobe. Izberite svetilke, ki se ujemajo s stilom in dekorjem vašega doma ter dopolnjujejo njegovo vzdušje. S pravilno izbrano in locirano osvetlitvijo lahko ustvarite prijetno vzdušje, ki bo izboljšalo vaše počutje in udobje pri vas doma.

 

RAZSVETLJAVO IN ELEKTROINŠTALACIJE NAČRTUJTE PRAVOČASNO!

To pomeni, da morate to storiti čim prej, še preden začnete z gradbenimi deli. Pravočasno načrtovanje razsvetljave in elektroinštalacij je ključno za uspešno izvedbo projekta. Če se ta korak izpusti ali ni natančno zasnovan v zgodnjih fazah, lahko pride do težav pri montaži svetil, kar povzroči dodatne stroške in zamude pri projektu. Zato je pomembno, da se pri načrtovanju prostorov vnaprej premisli tudi o razporeditvi svetil in vtičnic ter se poskrbi za ustrezne elektro inštalacije. Prebrskajte naše vodnike in izkoristite dolgoletne izkušnje naših svetovalcev za razsvetljavo. Če imate vprašanje ali iščete nasvet za vaš projekt, se še danes dogovorite za sestanek za svetovanje o osvetlitvi vašega doma. Naši strokovnjaki so vam na voljo.

 

 

Kako in kje smiselno uporabiti viseče luči? Kaj je potrebno upoštevati pri splošni osvetlitvi z vgradnimi svetilkami? Kako učinkovito uporabiti poudarjeno osvetlitev?

 

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja najdete tukaj.

V toplejših mesecih prosti čas preživljamo na terasi ali vrtu, zato je zunanja razsvetljava pomembna za ustvarjanje prijetnega ambienta. S skrbno izbranimi svetili lahko razširite svoj bivalni prostor na zunanje površine.

 

Preverite kakše rešitve so vam na razpolago.