banner-vimar

Stikala in vtičnice

V naši ponudbi izberite med stikali in vtičnicami izdelanih iz kvalitetnih mehansko in kemično vzdržljivih materialov. Izdelki so preprosti za vgradnjo ali ponovno vgradnjo, ter imajo veliko možnosti za barvno kombiniranje.

Vimar je priznan italijanski proizvajalec stikal in vtičnic, ki kvalitetne izdelke ponuja že vse od leta 1945. Z zagotavljanjem kvalitete izdelkov si je priskrbel dolgoletno prisotnost na mednarodnem tržiču. Stikala in vričnice Vimar so izdelane v italijanskem mestu Marostica.
Vodilni slovenski proizvajalec instalacijskih stikal in vtičnic lastne blagovne znamke. Uporabnikom zagotavljaJo sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe.
Nove linija stikal prozvajalca BTicino – Living Now je popolnoma prenovljena v smislu estetike in funkcionalnosti. Living Now z Netatmo je zasnovan tako, da ustreza vsem domom. Lahko se uporablja v tradicionalnih sistemih ali pa se namesti, da pokaže ves svoj inovativni potencial s pametnimi sistemi.
Ponudba GEWISS obsega skupaj več kot 15.000 izdelkov in predstavlja celovito ponudbo elektroinštalacijskega materiala. Pri tem velja še posebej poudariti, da ima GEWISS kar 40-letne izkušnje s plastičnimi materiali. Danes je tradicija in kvaliteta izjemno pomembna, saj se na eni strani soočamo z vse višjimi zahtevami glede mehanskih lastnosti, estetiko in funkcionalnostjo izdelka, po drugi strani pa široko ponudbo.
Simon Urmet je rezultat sodelovanja italijanskega in španskega podjetja, oba vodilna v segmentu hišne avtomatizacije. Inovativni izdelki visoke kvalitete se srečajo z dodelanim estetskim izgledom in nastanejo Simon Urmet stikala in vtičnice.