tem-catez-baner

Tem Čatež

Vodilni slovenski proizvajalec instalacijskih stikal in vtičnic lastne blagovne znamke. Uporabnikom zagotavljajo sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe. TEM Čatež je znan po kakovostnih izdelkih Oblikovne linije Pure, Line in Soft so odraz sodobnega, prefinjenega in individualnega življenjskega stila. Iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik lahko svoja stikala in vtičnice kadarkoli preprosto prilagodite želenemu ambientu in razpoloženju. Podjetje se močno osredotoča na raziskave in razvoj, nenehno si prizadeva izboljševati svoje izdelke in biti na tekočem z najnovejšimi tehnološkimi trendi na področju elektrotehnike.

 

Modul EDGE

Nova linija  nudi posebno čutno in vizualno izkušnjo kot nikoli doslej. Z EDGE-m se boste lahko prilagodili tako sodobnemu minimalističnemu dizajnu kot bogatemu retro stilu, izpolnil pa bo tudi najzahtevnejša pričakovanja novogradenj in prenov. Namenjen je uporabi s preklopnimi stikali-pini, hkrati pa omogoča kombiniranje z vsemi obstoječimi modularnimi elementi MODUL.

Modul PURE

Linijo stikal Pure odlikujejo naravni materiali: kovina, les, steklo. Poseben dotik se izraža skozi edinstveno obliko. Je opazen, a hkrati nevsiljiv. Izžareva čutnost, prefinjenost, merila visokega standarda in seveda čistost.

Modul SOFT

Popolnost mehke oblike smo nadgradili s subtilnim izborom barv in posebnimi nanosi, ki jih čutite ob dotiku.

 

Modul LINE

Čiste, ravne linije ustvarjajo brezčasen dizajn. Popoln, ravno oblikovan tanek profil in ergonomija mehkega dotika dajeta vrhunski videz z vseh strani.

LOGIQ

Oblika, ki je doma v vsakem prostoru. Univerzalne linije stikal pustijo svoj pečat v modernih delovnih okoljih ali v bolj domačih toplih bivalnih prostorih.

Ekonomik

EKONOMIK

Nevtralen, kompakten, eleganten dizajn, ki se prilagodi v vsako okolje, v katerem bivate ali delate.

Prelistajte kataloge

Katalog-EDGE-05-2023-SLO-EN-WEB-cover
EDGE
Katalog-MODUL-2023-cover
MODOL
Katalog-LOGIQ-SLO-2023-BLACK-cover
LOGIQ
Katalog-GK-03-2023-SL-EN-WEB-cover
GENERALNI KATALOG

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija