banner-stikalna-tehnika

Stikalna tehnika

V naši ponudbi imamo širok nabor stikalne tehnike, kontaktorjev in relejev za nadzor in zaščito motorjev, ohmskih bremen, induktivnih in kapacitivnih porabnikov ter krmilnih tokokrogov. Pri izbiri zaščitne opreme je pomembno upoštevati specifične zahteve aplikacije, kot so velikost in moč motorja, značilnosti obremenitve in okolijski vplivi.

 

Stikalna tehnika, v kombinaciji s pravilno izbrano zaščitno opremo, ima ključno vlogo pri zagotavljanju zanesljivega in učinkovitega delovanja sistemov za krmiljenje porabnikov vse od preprostih aplikacij pa do kompleksnih avtomatiziranih procesov. Z našim širokim naborom izdelkov in našimi izkušenimi strokovnjaki vam lahko zagotovimo optimalno rešitev za vaše potrebe, ne glede na vašo panogo ali zahteve vaše aplikacije.

 

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija