banner-8

Merilne in TK omare

Merilne števčne omare se uporabljajo za izdelavo priključnih merilnih mest. Namenjene vgradnji merilnih in zaščitnih električnih naprav ter zaščiti opreme pred vremenskimi razmerami. Pooblaščenim osebam omogočajo varno posluževanje in vzdrževanje opreme. V naši ponudbi imamo omare različnih dimenzij, modelov v vgradni, nadometni in prostostoječi izvedbi. Vsaka omarica ima glede na dimenzije prostor za ustrezno število števčnih plošč, nosilec za pritrjevanje elektro opreme in prostor za zbiralke. Omare so izdelane iz negorljve UV stabilne umetne mase ali nerjavečega jekla ustreznih kvalitet, ki jo na željo kupca tudi pobarvamo v želeno barvo po RAL lestvici. Vrata omarice so opremljena s dvo ali tritočkovnim zapiralom, ustreznim številom okenc in tesnilom, ki je odvisno od stopnje IP zaščite.


Osnovna merilna omarica je lahko sestavljena kot enodelna omarica z vmesno izolacijsko pregrado med števčnim in priključnim delom. Merilni del omarice mora omogočati vidno kontrolo števca in krmilne naprave pri zaprtih vratih. V primeru večjega števila merilnih mest se lahko uporabi modulna izvedba omaric.


Telekomunikacijske omarice so namenjene za izdelavo TK priključnih mest na objektih ter za kabelska razvodišča v zračnem in zemeljskem telefonskem omrežju. V omarici je pritrjena montažna plošča.NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija