ex-oprema

EX Oprema

Oprema za eksplozijsko ogrožena okolja zagotavlja varnost ljudi in opreme ter omogoča nemoteno opravljanje proizvodnih procesov skladno z najvišjimi varnostnimi zahtevami. V ponudbi imamo celoten nabor EX opreme za vsa temperaturna območja in eksplozijske skupine.

 

LED tehnologija postaja vse bolj priljubljena na trgu proti eksplozijske zaščite. Ponuja nam pomembne prednosti v primerjav s tradicionalnimi viri razsvetljave v nevarnih industrijskih okoljih. Zaradi visoke svetlobne učinkovitosti, nizke porabe energije, daljše življenjske dobe in prijaznosti do okolja je LED razsvetljava stroškovno učinkovita in trajnostna rešitev razsvetljave za prihodnost industrijske razsvetljave.

 

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija