banner-1

Industrijski razdelilniki

Za distribucijo električne energije v industriji in gradbeništvu uporabljamo modularne IP65 omarice ter razne vtikače in vtičnice.

 

GEWISS Q-DIN:

Celoten sistem IP65 omaric za distribucijo energije v industriji in gradbenih aplikacijah, na voljo tako v praznih kot predhodno ožičenih variacijah. Program Q-DIN obsega omarice od 5 do 20 DIN modulov (kot so instalacijski odklopniki) ter dodatne module 14M ali 20M za dodajanje še več DIN mest.

V spodnjem delu lahko vgradijo podometne vtičnice in medsebojno zaklenjene vtičnice do 63 A, ki jih je mogoče kombinirati s številnimi dodatki.

Katalog

 

SCHNEIDER KAEDRA:

Kaedra ohišja za industrijske vtičnice PratiKa so del sistema vodotesnih ohišij za distribucijo električne energije od 16 do 125 A, ki zagotavlja rešitve za industrijske aplikacije in gradbišča.

Katalog

 

PC ELECTRIC

Katalog

 

INDUSTRIJSKI VTIKAČI, VTIČNICE IN PODALJŠKI:

Industrijski vtikači se razlikujejo po standardu, številu polov, moči in IP zaščiti za katero vtikač ali vtičnico uporabljamo. Seveda pa tudi brez podaljškov ne gre, zato imamo v ponudbi profesionalne industrijske podaljške raznih proizvajalcev.

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija