banner-varnostna-oprema

Varnostna oprema

Varnostna in končna stikala, senzorji ter ostala varnostna oprema zagotavljajo varno in učinkovito delovanje strojev in industrijskih aplikacij. Funkcionalnost varnostne opreme omogoča nadzor premikajočih zaščit, varnostnih vrat in zapor, ki preprečujejo fizični poseg ali vstop v nevarno območje proizvodnega procesa ter mehansko zaznavo položaja v najrazličnejših aplikacijah. Varnostna stikala se uporabljajo za preprečevanje dostopa do nevarnih območij med delovanjem strojev, ter za zaustavitev stroja ali omejitev gibanja če upravljalec stopi v nevarno območje.

 

V naši ponudbi imamo poleg klasičnih varnostnih stikal še končna stikala z aktuatorji, brezkontaktna stikala ter varnostna stikala v potezni izvedbi, ki preko napete jeklenice izklopijo napravo v primeru dotika jeklenice po celotni dolžini. Za izklop aplikacij, kjer nevarnih območij ne moremo zaščiti z varnostnimi stikali uporabimo varnostne laserje ali varnostne zavese. Ta sistem svetlobnih virov in kontrol zaustavi obratovanje naprave ter zagotavlja zaščito upravljavcev in strojev. Za razliko od fizičnih varoval ne omejujejo obdelave ali prevoza materiala ter zagotavljajo boljši pregled v delovnem prostoru. Varnostne zavese so najboljša izbira za dosego maksimalne produktivnosti vaših strojev in naprav.

 

Varnostni relejni moduli zagotavljajo delovanje varnostne opreme v varnostnem tokokrogu strojev. Zasnovana je za varnostno krmiljenje v skladu z mednarodnimi standardi in skrbi, da je delovanje stroja možno le v času potrjene varnosti.

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija