banner-6

Gewiss

Ponudba GEWISS obsega skupaj več kot 15.000 izdelkov in predstavlja celovito ponudbo elektroinštalacijskega materiala. Pri tem velja še posebej poudariti, da ima GEWISS kar 40-letne izkušnje na tem področju. Danes sta tradicija in kvaliteta izjemno pomembna, saj se soočamo z vse višjimi zahtevami glede mehanskih lastnosti, estetike in funkcionalnosti izdelka. Ena od razpoznavnih lastnosti serije Chorus je njena vsestranskost, saj je zasnovana tako, da se brezhibno zlije v vsako okolje, od tradicionalnega do modernega. Paleta Chorus je na voljo v različnih barvah in zaključkih, vključno z belo, črno in kovinsko, in jo je mogoče prilagoditi individualnim željam in potrebam.

 

Top System
Paleta izdelkov top system predstavlja celovito ponudbo stikalne opreme z visoko mehansko odpornostjo.

Katalog

Katalog

 

Chorus
Program CHORUS je najsodobnejši in najširše zastavljen GEWISS-ov sistem za elektroinštalacijsko opremo stanovanjskih, poslovnih in javnih prostorov.

Katalog

Katalog

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija