Banner-GW

Gewiss

Ponudba GEWISS obsega skupaj več kot 15.000 izdelkov in predstavlja celovito ponudbo elektroinštalacijskega materiala. Pri tem velja še posebej poudariti, da ima GEWISS kar 40-letne izkušnje na tem področju. Danes sta tradicija in kvaliteta izjemno pomembna, saj se soočamo z vse višjimi zahtevami glede mehanskih lastnosti, estetike in funkcionalnosti izdelka. Ena od razpoznavnih lastnosti serije Chorus je njena vsestranskost, saj je zasnovana tako, da se brezhibno zlije v vsako okolje, od tradicionalnega do modernega. Paleta Chorus je na voljo v različnih barvah in zaključkih, vključno z belo, črno in kovinsko, in jo je mogoče prilagoditi individualnim željam in potrebam.

 

 

 

GW-Top System-2

Gewiss Top System

Paleta izdelkov top system predstavlja celovito ponudbo stikalne opreme z visoko mehansko odpornostjo.

Gewiss Chorus

Program CHORUS je najsodobnejši in najširše zastavljen GEWISS-ov sistem za elektro inštalacijsko opremo stanovanjskih, poslovnih in javnih prostorov.

GW-Chorus2
GW-Combi27

Gewiss 27 Combi System

Ohišja so na voljo v številnih velikostih in modularnosti, tako za navpične ali vodoravne sklope. Vsestranskost serije 27 COMBI zagotavlja možnost izbire med praznimi in polnimi ohišji, ki so že pripravljeni za namestitev.
 
 

Prelistajte kataloge

GW-27-Combi-Cover
27 Comby System
Chorusyes-Cover
CHORUS YES!

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija