eml-stadler-spalnica

Spalnica

Spalnica je verjetno najbolj intimna soba, saj je namenjena počitku in zasebnosti. Osvetlitev igra pomembno vlogo pri opredelitvi prostora, saj lahko pripomore k ustvarjanju sproščujočega ambienta v prostoru. Z leti je postala več kot samo soba za spanje. Postala je tudi osebno pribežališče, kjer se sprostite ali preberete odlično knjigo. Poskrbeti moramo za dobro splošno razsvetljavo, katera vam bo zagotovila dovolj svetlobe za vsakodnevna opravila. Hkrati pa ne smemo pozabiti na ambientalno osvetlitev, ki mora biti pomirjujoča, nežna in topla, takšna da je primerna za vse priložnosti.

 

SPLOŠNA RAZSVETLJAVA

Dobra splošna osvetlitev ne zagotavlja le orientacije, ampak hkrati ustvarja želeno vzdušje. To velja tudi v spalnici: pametno izbrana svetlost skupaj z pravo barvo svetlobe ustvari sproščeno vzdušje. Kot v mnogih drugih bivalnih prostorih so stropne luči po navadi najboljša izbira.

 

LUČI ZA NOČNO OMARICO

Nočne svetilke so klasika pri osvetlitve spalnice. Kljub imenu ni nujno, da je na nočni omarici. V ta namen se lahko uporabijo tudi stenske luči ali spretno načrtovane viseče luči, ki bodo elegantno dopolnile ambient spalnice. Pomembno je, da izberemo svetlobo, ki ne moti spanja, hkrati pa omogoča dovolj osvetlitve, da preberemo nekaj strani v knjigi pred spanjem.

 

OSVETLITEV GARDEROBNE OMARE

Za osvetlitev garderobne omare, so idealni nastavljivi stropni reflektorji. Pri vgradni različici je pomembno, da dovolj zgodaj načrtujemo njihovo postavitev in upoštevamo pohištvo, saj bo s tem zagotovljena optimalna funkcionalnost in estetika prostora. Na ta način lahko dosežemo natančno osvetlitev.

 

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija