projektiranje-5

Storitve

Pomoč in nasveti ob izbiri svetlobe

 

Ni hujšega kot stilsko dovršen in okusno opremljen prostor le osvetlitev je napačna. Preden se podate v izbor svetil za vaše prostore vam ponujamo nasvete in pomoč pri izbiri svetlobe. Ponujamo širok asortima storitev:

  • Svetovanje
  • Projektiranje
  • Svetlobno-tehnični izračuni
  • Tehnična pomoč
  • Montaža
Dobro načrtovana razsvetljava da prostoru ugodnejše pogoje za delo in dobro počutje. Pri osvetlitvi poslovnih, industrijskih, in večnamenskih objektih ter zunanjih površin je potrebno upoštevati smernice in standarde. Svetlobno tehnični izračun je osnova za načrt elektro instalacij. Usposobljeni smo za izdelavo tovrstnih načrtov in kalkulacij.
Ključ do uspešno izvedenega projekta je dobra tehnična podpora in ažurnost. Sodelujemo z elektro projektanti, inštalaterji, arhitekti in investitorji.
Nudimo celostno rešitev od ideje od izvedbe. Naši strokovni sodelavci vam lahko montirajo izbrana svetila, po dogovoru lahko naredimo celotno inštalacijo.
Priporočeno je da projekt razsvetljave nastane pred načrtom elektro instalacij. Če je načrt že narejen ga skupaj z izvajalcem ali investitorjem pregledamo in po potrebi dopolnimo. Ko so določene vse funkcije prostorov lahko začnemo z izborom svetil ter določanjem lokacije le teh.
Na začetku našega svetovanja najprej prisluhnemo vašim potrebam, željam, pričakovanjem in zahtevam. Nato se pogovorimo o svetlobi in potem o svetilkah.