banner-3

Industrijski konektorji in povezovalni kabli s konektorji

Robustni večpolni konektorji z ohišji iz tlačno litega aluminija ponujajo številne prednosti za uporabo v težkih industrijskih okoljih. Vložki so narejeni iz posebne samo gasne termoplalstike, katera omogoča uporabo pri najvišji temperaturi okolice 125 °C, posebne izvedbe pa vse do 180 °C. Na voljo so vijačni ali vzmetni priključni pini, izdelani iz posrebrene ali pozlačene medenine.

 

Signalni konektorji M3 do M58 omogočajo hiter priklop senzorjev, stikal ter ostalih signalnih povezav v številnih industrijskih aplikacijah, kot so avtomatizacija, robotika, strojegradnja in ostali industrijski procesi. V naši ponudbi imamo poleg tipskih konektorjev tudi pred-fabricirane konektorje s kabli različnih dolžin in namembnosti. Za splošno uporabo v nezahtevnih okoljih z zmernimi mehanskimi obremenitvami so na voljo PVC konektorji. Konektorji iz nerjavečega jekla in povezovalni kabli za prehrambno industrijo so zasnovani tako, da prenesejo visokotlačno pranje in razkuževanje ter uporabo agresivnih čistil. Poliuretanski PUR konektorji in povezovalni kabli so zasnovani za najzahtevnejše industrijske zahteve. Namenjeni so za stroje, ki uporabljajo maziva, hladilna olja in masti ter so izpostavljeni hudim mehanskim obremenitvam, upogibanju in trenju kabla.

 

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija