banner-12

Varnostna razsvetljava

Varnostna razsvetljava je zelo pomemben del profesionalne razsvetljave, ki se uporablja se v primeru izpada električne energije ali drugih nesrečah zaradi katerih izpade električni tok. Za to vrsto razsvetljave velja, da ima urejeno lastno napajanje ločeno od splošne električne napeljave (bodisi akumulatorje, agregate ali varno el. napeljavo).

 

Delimo jo na dva dela_

 • Nadomestna razsvetljava je namenjena temu, da se v prostoru vzpostavi minimalno dovoljeno osvetljenost, omogoči normalen zaključek dela oz. omogoči nadaljevanje dela, kjer se proizvodnja ne sme ustaviti.
 • Varnostna razsvetljava je namenjena temu, da varno in hitro zapustimo prizadete prostore oziroma stavbo ter preprečimo izbruh panike v prostorih, kjer se nahaja večje število ljudi.

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija