eml-stadler-industrijska-oprema-naslovna-slika

Oprema za DIN letev

Ko gre za varnost ljudi, opreme in infrastrukture ni prostora za kompromise. Naša ponudba zajema opremo za DIN letve, ki zagotavlja najvišjo raven varnosti,  zaščite ter pametne rešitve, ki izboljšujejo energetsko učinkovitost in omogočajo udobje. Inštalacijski odklopniki zagotavljajo električno varnost v domovih, industriji in drugih zgradbah, preprečujejo preobremenitve in kratke stike. Na voljo so v različnih konfiguracijah in karakteristikah ter s kratkostičnimi močmi do 25 kA in nazivnimi tokovi do 100 A.

 

Ločilniki varovalk, ki so na voljo v kombinaciji z različnimi tipi talilnih vložkov, zagotavljajo učinkovito zaščito pred kratkimi stiki in preobremenitvami. Ločilnik ima možnost zaklepa za zagotavljanje varnosti operaterja med vzdrževanjem, različice z indikatorji pa omogočajo preprosto preverjanje, delovanja varovalk. Naša ponudba vključuje tudi časovne releje, ki omogočajo upravljanje porabnikov glede na dnevni ali tedenski režim delovanja. Ti se uporabljajo v različnih aplikacijah, kot so ogrevanje, prezračevanje, zalivanje in upravljanje razsvetljave. Stopniščna stikala samodejno izklopijo luči po nastavljenem času, kar je še posebej koristno v večstanovanjskih stavbah na stopniščih, kleteh in hodnikih. Prenapetostne zaščitne naprave ščitijo električno inštalacijo in  opremo pred udarnim razelektritvenim tokom strele. Prenapetostni odvodniki ščitijo izolacijo kablov ter ostalih na omrežje priključenih naprav, zmanjšujejo število okvar ter podaljšujejo njihovo življenjsko dobo. Razvrščeni so v tri razrede: T1, T2 in T3.

 


NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija