Untitled-1

O podjetju

Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo. S širokim naborom izdelkov in storitev smo se uveljavili kot nepogrešljiv partner na področju industrijske opreme, inštalacijskega materiala, profesionalne razsvetljave ter razsvetljave za dom.

 

Vodilo našega poslovanja je odzivnost, strokovna tehnična podpora in kakovost. Smo zanesljiv partner, ki se prilagodi vašim željam in potrebam. Osnovno načelo našega delovanja je aktivno partnersko sodelovanje na dolgi rok, tako s poslovnimi partnerji kot tudi s fizičnimi strankami.

 

Zavedamo se, da ima vsak posel svoje specifične potrebe. Zato smo zasnovali pristop, ki omogoča prilagoditev naših storitev vašim potrebam. Ne glede na to, ali gre za velik projekt ali majhno spremembo, smo pripravljeni prilagoditi naše storitve, da ustrezajo vašim zahtevam.

Hitrost in fleksibilnost. Ob sodelovanju z nami boste deležni hitre odzivnosti ter maksimalne prilagoditve vašim potrebam.

Strokovnost in več kot 20 letne izkušnje. Ne glede na to, s kakšnim tehničnim problemom se srečujete, vam ga bomo pomagali rešiti. Naši izkušeni svetovalci vam bodo lahko vedno priskočili na pomoč pri izbiri pravih izdelkov.