eml-stadler-strip

IZDELAVA LED TRAKOV IN LINIJSKIH SVETILK PO MERI

LED trakove lahko odrežemo na želeno dolžino ter prispajkamo želeno dolžino priključnega kabla. Na željo stranke vgradimo različna stikala ali senzorje za prižiganje, trak pa prilepimo v izbran aluminijast profil poljubne dolžine.

 

 

 

LED_trak_2

Prilagoditev LED Trakov

LED trakove je mogoče naročiti v poljubni dolžini, pri tem pa je potrebno upoštevati določene točke rezanja, kjer se lahko LED trak odreže, ne da bi ga poškodovali. Točka reza je označena s črto in ikono škarij.

Predpriprava ALU profilov

Kjerkoli zasledite profesionalno izdelane linijske svetilke, boste opazili, da so LED trakovi vgrajeni v aluminijaste profile. Ti profili predstavljajo estetski element, njihov glavni namen pa je zaščita LED trakov pred zunanjimi vplivi in mehanskimi poškodbami ter odvajanje toplote, ki nastaja med delovanjem LED trakov. Na voljo v srebrni barvi (anodiziran aluminij) ali črni barvi, standardne dolžine 2 m in 3 m. Profil je mogoče poljubno žagati na katerokoli zahtevano dolžino ali pa ga naročiti v zahtevani dolžini po meri.

LED_trak_1

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija