profesionalna-razsvetljava-banner-1

Industrijska razsvetljava

Dobra osvetlitev je pomembna pri produktivnosti obrata.

Danes se veliko industrijskih obratov poslužuje prednosti, ki jih ponuja LED tehnologija. Cilj dobrega projekta razsvetljave je poskrbeti za primerno osvetlitev in varnost delovnega mesta, ter zagotovi optimalno stroškovno učinkovitost.

 

ENERGIJSKI PRIHRANKI

Privarčujte z energijo s pomočjo razsvetljave. Z uporabo optimiziranega sistema razsvetljave lahko prihranite več kot 50% porabljene energije.

 

IZBOLJŠANA VARNOST

kvaliteta svetlobe in pravilno izbran nivo osvetlitve delovnih mest vpliva na človekovo počutje, koncentracijo in produktivnost. Za vas lahko pripravimo rešitve s katerimi vam zagotovimo optimalno osvetljeno delovno okolje, ki bo varnejše in bolj prijazno za vaše zaposlene.

 

POVEČANA ŽIVLJENSKA DOBA

Dolga življenjska doba komponent s katerih so sestavljene Industrijske svetilke zmanjšujejo tveganje okvar in povečujejo življenjsko dobo svetilk. Za razliko od preostalih svetlobnih virov LED svetilke ne potrebujejo vzdrževanja, na ta način dodatno znižamo stroške obratovanja.

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija