banner-11

Trgovinska razsvetljava

Današnja strategija prodaje temelji na vzbujanju emocij potrošnika.

Prodajni prostori imajo jasno identiteto, ki jo izražajo z različnimi arhitekturnimi stili in ureditvijo trgovine. Sezonski in trend artikli so izpostavljeni vendar jih je potrebno dodatno poudariti. Pri tem si lahko pomagamo z razsvetljavo.

 

Za izpolnitev vseh nalog trgovinske razsvetljave uporabimo kombinacijo splošne, namenske in ambientalne razsvetljave.

 

Naloga splošne razsvetljave je zagotoviti enakomeren nivo svetlosti, funkcionalnost in udobje v celotnem prostoru. Splošna razsvetljava ne sme povzročati bleščanja.

 

Najpomembnejšo vlogo pri kvalitetno osvetljenem prodajnem prostoru ima namenska razsvetljava. Z njo osvetlimo stojala, izložbo in artikle, katere želimo poudariti. Naloga namenske razsvetljave je, da naredi razstavljene produkte privlačne, da pritegne stranko. Nivo osvetlitve pri temu načinu osvetljevanja mora biti na poudarjenih mestih veliko višji od nivoja splošne razsvetljave.

 

Z ambientalno razsvetljavo lahko ustvarimo posebne učinke s katerimi poudarimo identiteto trgovine. Z dinamičnim spreminjanjem barv lahko vplivamo človekovo razpoloženje in s tem ustvarimo prijetno razpoloženje v trgovini.

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija