profesionalna-razsvetljava-banner

Profesionalna razsvetljava

Razsvetljava ima velik vpliv na produktivnost in počutje človeka. Dobro načrtovana razsvetljava lahko izboljša razpoloženje, poveča produktivnost ter zmanjša možnost napak. Dokazano se zmanjša tudi utrujenost, izboljša pa se kakovost življenja zaposlenih. Namen profesionalne razsvetljave je zagotoviti optimalno osvetlitev za specifične namene, kot so delo, šport, zabava, promet itd. Potrebno je upoštevati ergonomske vidike in zagotoviti dobro osvetlitev delovnih površin, da se zmanjša obremenitev oči. Pri profesionalni razsvetljavi se uporabljajo LED svetilke v različnih izvedbah, odvisno od potreb in zahtev prostora, ki se osvetljuje. Pomembni dejavniki so barvna temperatura svetlobe, barvna reprodukcija, svetlobni tok in energetska učinkovitost svetil.

 

 

  • EX eksplozijsko varna razsvetljava
  • EX eksplozijsko varna varnostna razsvetljava
Prikaži več

Kako pravilna izbira razsvetljave v restavraciji, hotelu ali baru vpliva na vzdušje?

 

Prikaži več

LED tehnologija omogoča daljšo življenjsko dobo svetil in manjšo porabo energije. To prispeva k zmanjšanju stroškov vzdrževanja in obratovanja ter zmanjšanju negativnega vpliva na okolje.

 

Preverite zakaj

Ko se ljudje počutijo boljše, delajo boljše. Razsvetljava ima velik vpliv na počutje človeka. Dobro načrtovana razsvetljava da prostoru ugodnejše pogoje za delo in dobro počutje ter zmanjša utrudljivost zaposlenih.

 

Preverite zakaj

Prodajni prostori imajo jasno identiteto, ki jo izražajo z različnimi arhitekturnimi stili in ureditvijo trgovine. Sezonski in trend artikli so izpostavljeni vendar jih je potrebno dodatno poudariti. Pri tem si lahko pomagamo z razsvetljavo.

 

Preverite zakaj

   
  • Varnostna razsvetljava
  • Nadomestna razsvetljava
    Prikaži več

Razsvetljava je ključnega pomena pri predstavljanju umetnosti v galerijah, muzejih in cerkvah. Pravilna izbira svetlobe in njene intenzivnosti lahko pomembno prispeva k razumevanju umetniških del in ustvari primerno vzdušje za obiskovalce.

 

Prikaži več

Dobra športna razsvetljava zagotavlja varnosti pri igri, omogoča igralcem, da bolje vidijo svoje nasprotnike, žogo in druge elemente igre, kar zmanjšuje možnost poškodb in nesreč.

 

Preverite zakaj

Cestna in ulična razsvetljava ima poseben pomen za prometno varnost, saj zagotavlja varnost za vse udeležence v prometu.

 

Preverite zakaj