profesionalna-razsvetljava-banner

Profesionalna razsvetljava

Razsvetljava ima velik vpliv na počutje človeka. Dobro načrtovana razsvetljava da prostoru ugodnejše pogoje za delo in dobro počutje. Dokazano se zmanjša tudi utrudljivost zaposlenih.

  • Splošna razsvetljava
  • Varnostna razsvetljava
  • Razsvetljava za industrijo
  • Trgovinska razsvetljava
  • “Gostilne-hoteli”
  • Cestna in ulična razsvetljava
Ulična razsvetljava ima številne pomembne prednosti. Uporablja se lahko za spodbujanje varnosti v urbanih območjih in za povečanje kakovosti življenja z umetnim podaljševanjem ur – omogočanje izvajanja aktivnosti, ko je zunaj tema. Cestna razsvetljava izboljšuje tudi varnost voznikov, kolesarjev ter drugih udeležencih v prometu.
Eksplozijsko varna razsvetljava se uporablja v okoljih kjer je velika možnost eksplozij, požara, t.j. rafinerije, lakirnice, skladišča in proizvodnje vnetljivih snovi, rudnikih ipd.
Ko se zatečemo v restavracijo, hotel ali gostilno navadno iščemo udobje in sprostitev. Ena izmed najpomembnejših stvari za ustvarjanje dobrega vzdušja je razsvetljava.
Dobra osvetlitev je zelo pomembna pri produktivnosti obrata. Preverite zakaj!
Ko se ljudje počutijo boljše, delajo boljše. Razsvetljava ima velik vpliv na počutje človeka. Dobro načrtovana razsvetljava da prostoru ugodnejše pogoje za delo in dobro počutje. Dokazano se zmanjša tudi utrudljivost zaposlenih.
Prodajni prostori imajo jasno identiteto, ki jo izražajo z različnimi arhitekturnimi stili in ureditvijo trgovine. Sezonski in trend artikli so izpostavljeni vendar jih je potrebno dodatno poudariti. Pri tem si lahko pomagamo z razsvetljavo.
Varnostna razsvetljava je zelo pomemben del profesionalne razsvetljave, ki se uporablja se v primeru izpada električne energije ali drugih nesrečah zaradi katerih izpade električni tok.