header-background

Strelovodna zaščita

Strelovodna inštalacija je namenjena zaščiti objekta, in zagotavljanju popolne varnosti za ljudi in premoženja v njih. Odvaja električni tok ob udaru strele in zagotavlja popolno varnost vašega objekta ter premoženja v njem. Oprema strelovodnega sistema mora biti smiselno razporejena in strokovno montirana na objektu, da bo ob udaru odvedla električno energijo v zemljo. Za ustrezno delovanje je pomembno, da se strelovodni sistem montira skladno s smernicami oz. projektno dokumentacijo, da se lahko električna energija ustrezno odvaja v zemljo. Poleg zunanjih strelovodnih zaščit je pomembno tudi zagotoviti notranjo prenapetostno zaščito, da bo objekt varnejši pred učinki delovanja strele ali prenapetosti. V kombinaciji z zunanjimi strelovodnimi zaščitami notranja prenapetostna zaščita še dodatno poveča varnost objekta.


V naši ponudbi imamo širok nabor strelovodne opreme priznanih proizvajalcev, ki vključuje različne elemente strelovodne opreme za več stanovanjske objekte, hiše ter kompleksne strelovode inštalacije v industriji.


NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija