eml-stadler-simon-urmet

Simon Urmet

Simon Urmet je rezultat sodelovanja italijanskega in španskega podjetja, oba vodilna v segmentu hišne avtomatizacije. Inovativni izdelki visoke kvalitete se srečajo z dodelanim estetskim izgledom in nastanejo Simon Urmet stikala in vtičnice.

 

Expi
Kvalitetni materiali (steklo, aluminij, kovina), ki jo pri Simon Urmetu oblikujejo v številnih odtenkih za popolno ujemanje s stilom interierja.

 

Expi Touch
Na dotik aktivna stikala so enostavna za uporabo, vzdrževanje in prijetna na pogled. Funkcionalnost je združena z prečudovito, čisto, elegantno obliko.

 

Fleksa
Enostavne in elegantne linije so značilnost linije Flexa. Materiali kvalitetne izdelave skrbijo za dolgotrajnost uporabe, štiri barvne različice pa za množico kombinacij.

 

Kàdra
Serija štirih linij, ki pomešajo vse možne kombinacije. Kàdra je edinstvena linija stikal izdelana iz kombinacije polikarbonata in kovine. Resnično revolucionarna.

 

Katalogi

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija