Urmet_simon_cover

Simon Urmet

Simon Urmet je plod izkušenj in sodelovanja dveh velikih skupin, španskega Simona in italijanskega Urmeta, vodilnih podjetij na področju proizvodnje opreme za dom, video domofonov in varnosti. Obe podjetji imata dolgoletno prisotnost na mednarodnem trgu in veljata za ene izmed vodilnih proizvajalcev na tem področju. Ena od ključnih značilnosti izdelkov Simon Urmet je njihov eleganten in moderen dizajn, ki je estetsko dovršen in lahko dopolni vsak sodoben notranji dizajn. Poleg tega so izdelki Simon Urmet zasnovani tako, da so enostavni za namestitev, vzdrževanje in uporabo, kar jih dela privlačne tako za profesionalne monterje kot tudi za domače mojstre. Blagovna znamka Simon Urmet se osredotoča na visoko kakovost svojih izdelkov, zato lahko stranke pričakujejo varnost, zanesljivost in trajnost izdelkov. Skupaj z vrhunskim dizajnom in funkcionalnostjo Simon Urmet nudi popolno rešitev za dom in poslovne prostore.

Expi

Kvalitetni materiali (steklo, aluminij, kovina), ki jo pri Simon Urmetu oblikujejo v številnih odtenkih za popolno ujemanje s stilom interierja.

 

Expi Touch

Na dotik aktivna stikala so enostavna za uporabo, vzdrževanje in prijetna na pogled. Funkcionalnost je združena z prečudovito, čisto, elegantno obliko.

Flexa

Enostavne in elegantne linije so značilnost linije Flexa. Materiali kvalitetne izdelave skrbijo za dolgotrajnost uporabe, štiri barvne različice pa za množico kombinacij.

Nea Kàdra

Serija štirih linij, ki pomešajo vse možne kombinacije. Kàdra je edinstvena linija stikal izdelana iz kombinacije polikarbonata in kovine.

 

Prelistajte kataloge

Simon-Urnet-Nea-Expi-Cover
Expi & Expi Touch
Simon-Urmet-Nea-Flexa-Cover
Flexa
Simon-Urmet-Nea-Kadra-cover
Nea Kadra

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija