eml-stadler-zunanja-razsvetljava-balkon-NASLOVNA

Balkon

Preureditev balkona ali terase v prijeten kotiček za sprostitev in oddih, je odlična ideja za preživljanje prostega časa v poletnih mesecih. Pomembno je poskrbeti za udobno pohištvo in ustrezno balkonsko rastlinje, vendar s pravo osvetlitvijo balkona ustvarimo prijetno vzdušje za aktivnosti v temnejših delih dneva. Dobro osvetljen balkon ali terasa se lahko uporabijo kot drugi dnevni prostor v poletnih mesecih, v hladnih dnevih pa nudijo čudovit pogled in optično povečavo notranjosti. Da bi teraso ali balkon osvetlili čim bolj učinkovito, je pomembno načrtovati osvetlitev posameznih elementov. Na ta način lahko ustvarimo svetlobno strukturo, ki bo izpostavila zunanjo površino in naredila zunanji prostor bolj privlačen in opazen.

 

Da bi balkon ali terasa postala prijetna oaza za sprostitev in uživanje v poletnih dneh, je ključno, da pametno izkoristite prostor in ga prilagodite svojim željam in potrebam. S tem boste ustvarili okolje, ki bo odražalo vaš osebni okus ter zagotovilo popolno udobje in sprostitev.

 

 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija