eml-stadler-zunanja-razsvetljava-balkon-NASLOVNA

Balkon

Lepo urejen balkon lahko hitro postane prijeten kotiček za oddih v poletnih mesecih. Seveda pa najprej potrebujemo udoben naslonjač in nekaj balkonskega rastlinja. Če želite ustvariti prijeten domač ambient potrebujete primerno osvetlitev balkona. Prava osvetlitev nam omogoča opravljanje želenih aktivnosti v temnejših delih dneva. S kombinacijo stenskih in ostalih luči ustvarimo prijetno svetlobo in sproščen ambient.

 

Zadnji trendi dajejo velik poudarek na osvetlitev stenskih površin, kar daje občutek dnevne sobe. Opremite svoj balkon smiselno. Uporabite svetilke, ki so pomembne za splošno osvetlitev, branje ali delo; a hkrati ne pozabite na dekorativne poudarke.

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija