banner-merilna

Merilna in nadzorna oprema

Energetska učinkovitost, prihranek energije, izboljšanje kakovosti energije ter zmanjšanje vpliva na okolje in podnebne spremembe so glavni cilji, h katerim je potrebno strmeti za trajnostno in odgovorno uporabo energetskih virov.


Nova generacija merilnih naprav in analizatorjev je v skladu z najnovejšimi tehnološkimi trendi opremljena s plug-and-play komunikacijskimi moduli, ki zagotavljajo prenos podatkov v centralno nadzorne sisteme v realnem času. V naši ponudbi imamo številne rešitve za merjenje porabe in spremljanje kakovosti električne energije v različnih industrijskih in komercialnih aplikacijah, kar vam omogoča natančen nadzor nad vašimi procesi ter prihranek časa in denarja. Izdelki so zanesljivi, enostavni za namestitev in uporabo ter zagotavljajo kakovostno merjenje in analizo podatkov.  V naši ponudbi imamo rešitve za merjenje porabe in spremljanje kakovosti električne energije v industrijskih in komercialnih aplikacijah.


V naši ponudbi imamo širok nabor naprav za energetsko učinkovitost in naprednih merilnih rešitev, ki zagotavljajo spremljanje porabe električne energije.

 
 

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija