Unex_baner_2

Unex Izolacijke kabelske police

V hitrem trendu tehnološkega napredka postajata varnost in zanesljivost pomembna faktorja za izboljšanje delovnih procesov. Unex izstopa kot vodilno podjetje, ki ponuja celovite izolacijske rešitve, postavljene na temelju vrhunske tehnologije in inovacij. Njihove inovativne rešitve odpravljajo tveganje posrednih dotikov, zmanjšujejo možnost požara, ne potrebujejo izenačitve potenciala, kar optimizira uporabo. Unex postavlja nove standarde v industriji, omogoča prilagajanje novim potrebam in zmanjšuje kompleksnost montažnih del. S svojo estetsko obliko se Unexove rešitve uspešno integrirajo v različna okolja. Z globalnimi rešitvami in CE certifikatom kakovosti podjetje vzdržuje visoke standarde varnosti in zanesljivosti, vse to podjetje postavlja v ospredje proizvajalcev profesionalne inštačacijske opreme, ki ponuja najvišje standarde varnosti, zanesljivosti in kakovosti.

Unex-material index_800x600

Lasten sistem poimenovanja

Za lažjo indentifikacijo surovin katere se razlikujejo po standardih je Unex razvil lastan sistem poimenovanja, tako je vsaka surovina označena z lastnim simbolom.

Izolacijske kabelske police - 66

Izdelane so iz termoplastičnega materiala, ki ima tehnične lastnosti, ki lahko konkurirajo in presegajo običajne kabelske kanale. Surovina U23X, zagotavlja maksimalno električno varnost in dodatno izolacijo, ki se ohranja skozi čas. Zaradi izolacijskih lastnosti materiala ni potrebno izvajati dodatnega izenačevanja potencialov.  Izolacijski material U23X je odporen  proti kemičnim in zunanjim vplivom, še posebej v vlažnih ali slanih okoljih, kar zagotavlja zanesljivo zaščito pred korozijo.

Izolacijske kabelske police - 66​

 

 

 

Prelistajte kataloge

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija