eml-stadler-jedilnica

Jedilnica

Viseča svetilka nad jedilno mizo je najbolj izpostavljena svetilka, še posebej v odprtih in modernih domovih. Ustvariti mora prijetno vzdušje v prostoru in zagotoviti kvalitetno osvetlitev jedilne mize. Izogniti se moramo bleščanju in nastajanju senc. Oblika in dizajn svetilke sta odvisna od velikosti prostora oblike mize in stila ostalega interjerja. V idealnem primeru lahko nastavite svetilko po višini in zatemnite svetlobo. Na ta način ostanete prilagodljivi in zagotovite idealno svetlobo v območju mize.

 

USKLADITE SVOJO JEDILNO MIZO IN SVETILKE!

V kuhinji z jedilnico igra jedilni prostor pomembno vlogo. Za osvetlitev mizne se uporabljajo stropne ali viseče luči, ki optimalno osvetlijo površino in ustvarijo prijetno vzdušje. Miza in svetilke morajo biti med seboj usklajene, kar lahko dosežete z izbiro oblike. Okrogle svetilke so idealne za okrogle mize, medtem ko podolgovate svetilke ustrezajo podolgovatim mizam. Namesto ene same svetilke lahko uporabite več kompaktnih svetlobnih virov.

 

Višina svetilke je ključnega pomena za dobro osvetlitev mize, saj lahko prenizka povzroči nezaželene učinke, previsoka pa bleščanje. Med mizo in svetilko naj bo približno 60 cm prostora, pri čemer višino prilagodite glede na različne dejavnike, kot so snop svetlobe, intenziteta bleščanja ali prosojnost stekla.

 

V kuhinji z jedilnico se poleg primarnih dejavnosti tudi preživlja čas s prijatelji in družino, odvisno od časa dneva, ob skodelici kave ali kozarcu vina. Zato je pomembno, da je koncept osvetlitve prostora prilagodljiv. Zatemnilniki omogočajo prilagoditev svetlosti in barve svetlobe glede na posamezne potrebe.

   

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija