eikon-exe-banner

Vimar


Vimar je priznan italijanski proizvajalec stikal in vtičnic, ki kvalitetne izdelke ponuja že vse od leta 1945. Njihovi izdelki so znani po visoki kakovosti in inovativnem dizajnu. Podjetje je prejelo številne nagrade za svoje izdelke. Z zagotavljanjem kvalitete izdelkov si je priskrbelo dolgoletno prisotnost na mednarodnem tržiču.  Sodelujejo s priznanimi oblikovalci z namenom, da se razvijajo v koraku z najnovejšimi trendi v arhitekturi, življenjskem slogu in notranjem oblikovanju. Njihovi izdelki so rezultat tega pristopa, saj so v preteklih letih prejeli nekaj najprestižnejših mednarodnih nagrad.

 

Preverite široko paleto izdelkov v spletnem konfigoratorju in izberite najbolj primereno linijo izdelkov za vaš projekt.


Spletni konfigurator


Prelistajte kataloge:

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija