ex-oprema

EX eksplozijsko varna razsvetljava

LED tehnologija postaja vse bolj priljubljena na trgu eksplozijsko varne razsvetljave zaradi visoke svetlobne učinkovitosti in nizke porabe energije. Ta tehnologija ponuja pomembne prednosti pred klasičnimi viri svetlobe v potencialno eksplozivnih in varnostno kritičnih okoljih. Te prednosti vključujejo kompaktno velikost, učinkovito in usmerjeno svetlobo, izboljšano vzdržljivost, zmanjšane emisije toplote, izboljšano reprodukcijo barv ter manjši vpliv na okolje. LED tehnologija odpira pot svetlejši in bolj trajnostni prihodnosti v industrijski razsvetljavi.
 

Eksplozijsko varna razsvetljava se uporablja v okoljih, kjer obstaja velika možnost eksplozij ali požara, kot so rafinerije, lakirnice, skladišča in proizvodnja vnetljivih snovi ter rudniki. V takšnih okoljih je izredno pomembno, da se uporablja oprema, ki ne predstavlja dodatne nevarnosti in ne povečuje možnosti eksplozije ali požara.

 

Eksplozijsko varna razsvetljava se deli na splošno in varnostno razsvetljavo. Splošna razsvetljava zagotavlja osnovno razsvetljavo za delovno okolje, medtem ko varnostna razsvetljava služi kot rezervna razsvetljava v primeru izpada glavne razsvetljave. Obe vrsti svetilk sta izdelani iz materialov, ki preprečujejo nastanek požara ali eksplozije, tudi v primeru poškodbe ohišja svetilke.

 

Varnost pri delu v EX conah je izjemno pomembna, zato je uporaba eksplozijsko varne razsvetljave v takšnih okoljih nujna. Pravilno nameščena in vzdrževana eksplozijsko varna razsvetljava zagotavlja zanesljivo delovanje, zmanjšuje možnosti za nevarne dogodke in posledično izboljša varnost delovnega okolja.

 NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija