banner-signalizacija

Signalizacija in krmilni elementi

Tipke, izbirna stikala, preklopniki, »izklop v sili« in signalne komponente serije M22 združuje kompaktnost, fleksibilnost in robustnost. Modularna zasnova omogoča vgradno montažo ali vgradnjo v ohišja. So prva izbira povsod, kjer poteka ročno upravljanje naprav ter prenos informacij med ljudmi in stroji.

 

Konzole (HMI) in Joysticki so zasnovani tako, da olajšajo izvajanje nalog operaterja, izboljšajo učinkovitost in varnost ter zmanjšajo ergonomske pritiske. V naši ponudbi imamo standardne modele in posebne različice, ki lahko vključujejo do petnajst različnih funkcij, vključno s tremi analognimi potenciometri ter do šest stikal s poljubno funkcijo.

 

Signalni stebrički so zasnovani za prikaz delovnih stanj ali zaporedja delovnih procesov naprav bodisi vizualno s pomočjo svetlečih modulov ali zvočnih modulov. Zasnovani so namensko za uporabo v industriji. Svetlobni moduli so na voljo v standardnih barvah (rdeča, oranžna, zelena, modra ali prozorna) Zvočni moduli so na voljo v dveh izvedbah sirena ali brenčač. V ponudbi imamo standardne izvedbe signalnih stebričkov, ter posamične komponente za poljubno sestavo.

 


NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija