BANER-ZBIRALCNI

Zbiralčni sestavi, odklopniki, ločilna stikala in pribor

Zbiralčni sistemi so učinkovita rešitev za distribucijo električne energije, saj omogočajo učinkovito izrabo prostora v razdelilniku ter hitro in enostavno montažo varovalčnih ločilnikov, odklopnikov, ločilnih stikal, adapterjev in priključnih sponk. Ključna prednost zbiralčnih sestavov je, fleksibilnost. To je dobrodošlo predvsem v panogah, kjer se pogosto dogajajo spremembe pri uporabi različnih industrijskih naprav. S širokim naborom zaščitne opreme zagotovimo varnost uporabnika pred potencialnim dotikom izpostavljenih prevodnih delov. Na splošno so zbiralčni sistemi zelo učinkovita rešitev za distribucijo električne energije v večjih objektih in industrijskih aplikacijah.

 

Odklopniki so primerni za univerzalno uporabo, od majhnih razvodnih razdelilnikov, industrijskih aplikacij in vse do velikih sistemov za distribucijo električne energije. Lahko ščitijo, preklapljajo ali odklapljajo priključene porabnike. V primeru nepravilnosti vedno izvedejo tri-polni izklop. Po odpravljeni napaki so pripravljeni za ponoven vklop. Zaradi svoje povezljivosti in dodatnih funkcij lahko pomagajo operaterjem spremljati delovanje sistema, preprečiti okvare in zmanjšati tveganje prekinitev proizvodnje ali drugih kritičnih dejavnosti.

 

Talilne varovalke serije D in D0 so posebej zasnovane za zaščito splošnih industrijskih aplikacij, distribucije električne energije in zaščite kablov. Oba tipa varovalk D in D0 sta na voljo s tremi karakteristikami; počasne, hitre in ultra hitre.

 

Varovalke tipa NH zagotavljajo vrhunsko zmogljivost in zanesljivost v vseh aplikacijah. Zasnovane so z dvojnim indikatorjem (spredaj in zgoraj), hkrati lahko dajejo lokalne vizualne ali daljinske signale prek mikrostikala v ločilniku.

 


NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija