restaurant-lighting

Gostilne in hoteli

Ko se zatečemo v restavracijo, hotel ali gostilno navadno iščemo udobje in sprostitev. Ena izmed najpomembnejših stvari za ustvarjanje dobrega vzdušja je razsvetljava. Veliko tovrstnih objektov je napačno osvetljenih. Nepravilni izbor svetlobe lahko determinira prostor kot dolgočasen in tog, obratno pa lahko s pravilno izbiro svetlobe in intenzivnostjo senc, ter različnimi poudarki pričaramo v prostor domačnosti in sproščeno vzdušje. Tip svetil in vrsta svetlobe pa morata biti usklajena tudi z ostalo opremo.

 

Splošna osvetlitev, ki z enako intenzivnostjo osvetljuje celoten prostor lahk je monotona. V vsakem primeru, če je stropna ali stenska, naj bo čim bolj mehka in razpršena, toplih barvnih odtenkov in nastavljiva z regulatorjem svetilnosti.

 

Z namensko razsvetljavo osvetljujemo posamezne delovne površine, jedilne mize ali poudarimo razne slike, okrasne predmete ter vhod v prostor. Atmosferska razsvetljava, ki je locirana na različnih mestih in višinah v lokalu, s pomočjo posebnih učinkov, senc in svetlobe ustvarja subtilno vzdušje.

 

Ustrezna gostoljubna osvetlitev vpliva na razpoloženje vaših gostov. Dobro postavljene luči spodbujajo pozitivne občutke. LED luči posnemajo naravno dnevno svetlobo, kar je napredek od tradicionalnih luči rumenih odtenkov. Osvetlitev, ki se prilagaja ponoči pa omogoča bolj mirno noč ter spanec.

NEKAJ PROIZVAJALCEV, KI JIH TRŽIMO

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@eml-stadler.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EML STADLER d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih poslovanja.

  EML STADLER
  Gregorčičeva 17
  6250 Ilirska Bistrica
  Slovenija