Terpoplasti_P_Tiskalnik_PEE_2

Prenova prostorov za tiskalnik PE embalaže TERMOPLASTI-PLAMA, d.o.o

Pri prenovi obstoječih prostorov za nov avtomatiziran tiskalnik PE embalaže smo skupaj z investitorjem in izvajalcem elektro inštalacijskih del sodelovali v celotnem procesu prenove. Dela so obsegala močnostne inštalacije za priklop tiskalnega stroja in prezračevanja ter izvedbo novih elektro inštalacij za tehnologijo in razsvetljavo.

Izdelali smo svetlobnotehnične izračune, pri katerih smo upoštevali namembnost prostora, prezračevalno opremo in postavitev tehnološke opreme. Posebno pozornost namenili vplivom okolice in temperaturni obremenitvi na svetilke, saj je razumevanje teh dejavnikov ključno pri načrtovanju osvetlitve, ki je energetsko učinkovita in hkrati zagotavlja ustrezno kakovost svetlobe. S tem smo investitorju poiskali rešitve, ki so bile prilagojene specifičnim zahtevam prostora in opreme, kar je vodilo k optimalni izrabi svetlobnih virov in zmanjšanju porabe energije. Poleg tega smo pripravili tudi svetlobnotehnične izračune zasilne razsvetljave, kjer smo se osredotočili na rešitve, ki so bile usmerjene v zagotavljanje varnosti zaposlenih v primeru izpada električne energije ali drugih izrednih situacij, ki zahtevajo hitro in varno evakuacijo.S tem smo investitorju zagotovili varno delovno okolje, v primeru izpada osnovne osvetlitve.

Termoplasti_logo

INVESTITOR:

TERMOPLASTI-PLAMA, d.o.o. proizvodnja embalaže iz plastičnih mas

LOKACIJA:

Hrušica 104, 6244 Podgrad

STORITVE:

Izvedba projekta od idejne zasonove do končne izvedbe:

  • Načrtovanje in priprava projektne dokumentacije za izvedbo prenove splošne in varnostne razsvetljave
  • Dobava elektrinštalacijskega materiala in opreme  za izvedbo novih močnostnih inštalacij.
  • Dobava elektrinštalacijskega materiala in opreme  za izvedbo novih elektro inštalacij za tehnologijo.

 

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas na +386 (0)5710 14 00 ali na info@eml-stadler.si