ARAO_Cover

Prenova razsvetljave, Centralno skladišče radioaktivnih odpadkov (CSRAO)

V okviru projekta smo izvedli celovito rekonstrukcijo razsvetljave, ki je vključevala zamenjavo dotrajanih fluorescenčnih svetilk in metalogenih reflektorjev delovne razsvetljave z energijsko varčnimi LED svetilkami. Obstoječe fluorescenčne svetilke in metalogeni reflektorji so bili dotrajani ter energijsko potratni. Slaba kakovost razsvetljave je negativno vplivala na delovne pogoje ter oteževala izvajanje varnostnih protokolov v skladišču in servisnih.

Izvedli smo celovit projekt, zamenjave splošne razsvetljave, dodatne razsvetljave skladiščnih regalov ter zunanje servisne razsvetljave. Dotrajane svetilke smo zamenjali z energijsko varčnimi LED svetilkami, ki so prinesle izboljšano osvetlitev ter zmanjšale stroške energije.

Prenova razsvetljave v Centralnem skladišču radioaktivnih odpadkov je predstavljala pomemben korak k izboljšanju delovnih pogojev, varnosti ter zmanjšanju stroškov energije. Naša ekipa je ponosna, da je s svojim znanjem in izkušnjami prispevala k uspešni realizaciji tega pomembnega projekta.

ARAO

INVESTITOR:

ARAO, Vrbina 17, 8270 Krško

LOKACIJA:

ARAO, PE Skladišče nizko in srednje radioaktivnih odpadkov, Brinje 40, 1262 Dol pri Ljubljani

STORITVE:

Izvedba projekta od idejne zasonove do končne izvedbe:

  • Načrtovanje in priprava PZI projekta za izvedbo prenove
  • Demontaža obstoječih svetil
  • Montaža LED svetil splošne in delavne razsvetljave

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas na +386 (0)5710 14 00 ali na info@eml-stadler.si