Grad_Prem_3

Prenova zunanje razsvetljave na Gradu Prem

Grad Prem je pomemben zgodovinski vir v porečju reke Reke, ki ga upravlja TIC Ilirska Bistrica in v njem deluje Pokrajinski muzej Koper – enota Ilirska Bistrica. Stalna razstava, ki jo je mogoče obiskati v gradu, predstavlja gradišča na Bistriškem ter stavbno zgodovino gradu s predmeti iz arheoloških izkopavanj. Obstoječe zunanje svetilke so bile zaradi vremenskih vplivov dotrajane in energijsko poprane.  Pri prenovi zunanje razsvetljave na Gradu Prem smo se poleg estetskih in varnostnih vidikov osredotočili tudi na energetsko učinkovitost zunanje razsvetljave. S namestitvijo sodobnih, energetsko učinkovitih LED svetilk smo zmanjšali porabo električne energije.

Celovita prenova zunanje razsvetljave za Grad Prem je pomembno izboljšala izkušnjo obiskovalcev gradu in zagotovila trajnostno ter učinkovito razsvetljavo, ki bo prispevala k boljšemu doživetju obiskovalcev.

Logo_občina

INVESTITOR:

Občina Ilirska Bistrica

LOKACIJA:

Grad Prem

STORITVE:

Načrtovanje in priprava projektne dokumentacije za izvedbo, svetovanje in strokovna pomoč pri izvedbi.

 

 

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas na +386 (0)5710 14 00 ali na info@eml-stadler.si